Πώς να κερδίζεις συνέχεια σε διαγωνισμούς

Σε όλους μας αρέσει να κερδίζουμε δωρεάν πράγματα χωρίς να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι, έτσι δεν είναι; Η αλήθεια είναι βέβαια ότι για να πάρεις μέρος σε ένα διαγωνισμό πρέπει να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου ειδικά αν θέλεις να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις.
Σήμερα θα μιλήσουμε για 3 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να κερδίζεις πάρα πολύ συχνά σε διαγωνισμούς (εντάξει, πάντα δε γίνεται, αλλά όσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις τόσο καλύτερα, έτσι;)

Πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνεις για να κερδίζεις σε διαγωνισμούς

Πώς να κερδίζεις συνέχεια σε διαγωνισμούς

Συμμετοχή σε διαγωνισμούς


Κατ'αρχήν πρέπει να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς και για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να ξέρεις πού θα τους βρεις. Πού λοιπόν θα βρεις αυτούς τους διαγωνισμούς που θέλεις να πάρεις μέρος χωρίς να είσαι όλη την ώρα στο facebook και χωρίς να κάνεις συνέχεια αναζήτηση στη Google για να βρεις τους νέους διαγωνισμούς; Σε προηγούμενο άρθρο μας συγκεντρώσαμε 10 μέρη που μπορείς να βρεις διαγωνισμούς για να πάρεις μέρος και να κερδίσεις πλούσια δώρα

Βήματα για να πάρεις μέρος

Το δεύτερο βήμα για να κερδίζεις συνεχώς σε διαγωνισμούς είναι να ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ και εννοώ τα υποχρεωτικά βήματα.
Συνήθως οι όροι των διαγωνισμών είναι απλοί και ξεκάθαροι, αλλά εσύ από τη βιασύνη σου να κερδίσεις ίσως δεν τους διαβάσεις σωστά και με αυτό τον τρόπο χάνεις άδικα το χρόνο σου. Δεν πρόκειται να κερδίσεις αν δεν έχεις ακολουθήσει σωστά όλα τα υποχρεωτικά βήματα που απαιτούνται για ένα διαγωνισμό.

Πώς να κερδίζεις συνέχεια σε διαγωνισμούς

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνεις όταν συμμετέχεις σε ένα διαγωνισμό και γιατί δεν κερδίζεις;
 1. Η κοινοποίηση: όσοι διαγωνισμού ζητούν κοινοποίηση απαιτούν να είναι δημόσια είτε το λένε ξεκάθαρα είτε όχι. Αν κάνεις κοινοποίηση του διαγωνισμού αλλά δεν είναι δημόσια τότε οι διοργανωτές του διαγωνισμού ΔΕΝ μπορούν να τη δουν, οπότε δεν παίρνει μέρος στην κλήρωση

2. Το παιχνίδι follow-unfollow: Πλέον οι περισσότεροι διοργανωτές διαγωνισμών μπλοκάρουν τους χρήστες που κάνουν unfollow μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός. Αν έχεις σκοπό να κάνεις unfollow καλύτερα μην πάρεις μέρος στο διαγωνισμό. Είναι λογικό ο διοργανωτής ενός διαγωνισμού να θέλει να ευχαριστήσει αυτούς που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν. Φυσικά θα ήταν παράλογο να κάνει ένα διαγωνισμό μόνο για όσους τον έχουν ήδη από πριν ακολουθήσει. Δίνει λοιπόν την ευκαιρία και στους νέους followers να διεκδικήσουν το δώρο. Μέχρι εδώ όλα καλά. Γιατί όμως να θέλει αυτός ο διοργανωτής να δώσει την ευκαιρία σε ... αναποφάσιστους followers που κάνουν like μόνο για όσο διαρκεί ο διαγωνισμός, μετά εξαφανίζονται και με το νέο διαγωνισμό ξαναεμφανίζονται; Το να παίζεις αυτό το παιχνίδι ακολουθώ-δεν ακολουθώ δε συμφέρει ούτε εσένα γιατί πολύ πιθανόν να χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε μελλοντικούς διαγωνισμούς. Όχι μόνο γιατί ο συγκεκριμένος διοργανωτής μπορεί να σε μπλοκάρει, ακόμα και να μην το κάνει τι πιθανότητες υπάρχουν να ενημερωθείς για ένα διαγωνισμό αν δεν παρακολουθείς το προφίλ ή τη σελίδα που τον διοργανώνει;


3. Κάνεις τα βήματα λάθος:  Πχ σου ζητείται να κάνεις ταγκ 3 φίλους εσύ κάνεις ταγκ 2, σου ζητείται να ακολουθήσεις 2 προφίλ και ακολουθείς μόνο το 1, σου ζητείται να αφήσεις 1 σχόλιο και εσύ αφήνεις 10. Όλα αυτά είναι λάθη βιασύνης που όμως θα σου κοστίσουν τη συμμετοχή σου στην κλήρωση.4.Δε συμπληρώνεις τη φόρμα συμμετοχής:  Πολλοί διοργανωτές διαγωνισμών για να μπορούν να μετρήσουν και να ελέγξουν τις έγκυρες συμμετοχές του διαγωνισμού σου ζητούν να συμπληρώσεις μία φόρμα συμμετοχής. Σε αυτούς τους διαγωνισμούς αν κάνεις όλα τα βήματα αλλά δε συμπληρώσεις τη φόρμα είναι σα να μην πήρες καθόλου μέρος. Οι διοργανωτές έχουν βάλει τη φόρμα για αυτό ακριβώς το λόγο που αναφέραμε παραπάνω και μέσω της φόρμας γίνεται η κλήρωση.


Αφού σιγουρευτείς ότι έχεις κάνει σωστά όλα τα βήματα τότε μόνο να περιμένεις να δεις το όνομά σου ανάμεσα στα ονόματα των νικητών.

Μερικά ακόμα tricks για να κερδίζεις σε διαγωνισμούς

  • Πίστεψέ με τα βήματα του διαγωνισμού δεν τα ακολουθούν σωστά πολλοί συμμετέχοντες, ίσως και πάνω από το 50% κάνουν κάποιο λάθος. Αν εσύ κάνεις σωστά όλα τα βήματα τότε οι πιθανότητες να κερδίσεις αυξάνονται κατακόρυφα.
  • Άλλο ένα κόλπο για να κερδίζεις δώρα όσο πιο συχνά γίνεται είναι να μην παραλείπεις τα προαιρετικά βήματα. Ένα έξτρα follow ή like θα σου πάρει μόλις 2 δεπτερόλεπτα αλλά θα σου δώσει μια έξτρα συμμετοχή. Όσο περισσότερες συμμετοχές έχεις τόσο πιθανότερο να κερδίσεις τελικά το δώρο.
  • Τέλος, το τελευταίο μου τιπ έχει να κάνει με τη στατιστική. Είναι πιο πιθανό να κερδίσεις ένα διαγωνισμό στον οποίο έχουν πάρει μέρος 100 άτομα και πολύ λιγότερο πιθανό να κερδίσεις σε μια κλήρωση όπου έχουν πάρει μέρος 8000 άτομα. Οπότε μπορείς να εστιάσεις τις προσπάθειές σου σε διαγωνισμούς που έχουν μικρό αριθμό συμμετοχών, ώστε να παίρνεις μέρος σε περισσότερους τέτοιους διαγωνισμούς και άρα να κερδίζεις συχνότερα. Από την άλλη και στους διαγωνισμούς μετα 8000 άτομα, πάλι 1 θα κερδίσει, οπότε γιατί να μην είσαι εσύ αυτός;


Ελπίζουμε να σου φάνηκαν χρήσιμα τα tips μας και να κερδίσεις σε πολλού πολλούς διαγωνισμούς.

Καλή επιτυχία!

Η ομάδα του Giveaways Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου