Πού θα βρεις διαγωνισμούς με δώρα για να πάρεις μέρος

Σε όσο περισσότερους διαγωνισμούς δηλώνεις συμμετοχή τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές σου να κερδίσεις! Πού θα βρεις όμως τους διαγωνισμούς που σε ενδιαφέρουν για να πάρεις μέρος;

Διαγωνισμοί με δώρα κινητά, τάμπλετ ...

Πρώτα πρώτα σε αυτό εδώ το blog Giveaways Greece συγκεντρώνουμε πάρα πολλούς διαγωνισμούς που δε θα βρεις σε άλλα site. Κάνουμε μεγάλη έρευνα και το 99,9% των διαγωνισμών που ανεβαίνουν εδώ δεν έχουν ανέβει σε άλλες σελίδες διαγωνισμών. Μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο instagram για να βλέπεις τους διαγωνισμούς πιο εύκολα στο κινητό σου.Πάμε όμως να δούμε πού αλλού θα βρεις διαγωνισμούς για να πάρεις μέρος και να κερδίσεις πλούσια δώρα. Αρχικά υπάρχουν τα site που φιλοξενούν διαγωνισμούς και θα τους βρεις και χωρισμένους σε κατηγορίες για να πάρεις μέρος πιο εύκολα στους διαγωνισμούς που ενδιαφέρουν εσένα. Παραδείγματος χάριν αν σε ενδιαφέρουν δώρα τεχνολογίας μπορείς να πας στην κατηγορία αυτή και να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς με δώρα κινητά ή τάμπλετ. Από την άλλη αν σε ενδιαφέρουν οι διαγωνισμοί με δώρο ρούχα μπορείς να πας στην αντίστοιχη κατηγορία και να δηλώσεις συμμετοχή μόνο σε αυτούς. Στο μενού του κάθε site θα βρεις τις κατηγορίες που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη ώστε να πάρεις μέρος μόνο στους διαγωνισμούς που σε ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να σκρολάρεις συνέχεια μέχρι να πέσεις πάνω στο δώρο που επιθυμείς.

  1. Κερδισέ το
  2. e-contest
  3. ediagonismoi
  4. diagonismos.gr
  5. jaba.gr
  6. nethal.gr
  7. Like & Kerdise


Αν γνωρίζεις και άλλα site διαγωνισμών άφησέ μας ένα σχόλιο για να τα προσθέσουμε στη λίστα.
Διαγωνισμοί με δώρα για να πάρεις μέρος χωρίς κοινοποίηση

Εκτός όμως από τα site με διαγωνισμούς υπάρχουν και οι ομάδες στο facebook που ανεβάζουν μόνο giveaways. Μπαίνοντας σε μια τέτοια ομάδα μπορείς να βλέπεις κάθε μέρα τους καινούριους διαγωνισμούς που ανεβάινουν από τα μέλη και να δηλώνεις συμμετοχή σε όποιον διαγωνισμό σε ενδιαφέρει. Μερικές από τις αγαπημένες μας ομάδες για διαγωνισμούς είναι:
Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνισμούς!Η ομάδα του Giveaways Greece

1 σχόλιο