Πώς θα βρω δουλειά - 3 ευκαιρίες καριέρας - 2019


3 μοναδικές ευκαιρίες καριέρας για όσους αναζητούν εργασία στην Ελλάδα

Πώς θα βρω δουλειά - 3 ευκαιρίες καριέρας - 2019

1. Γίνε αεροσυνοδός. Κάνε αίτηση εδώΤο Airline Training Center A .T. C. είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association). Φόρεσε την "ζώνη ασφαλείας" του  AIRLINE TRAINING CENTER  και απογειωθείτε επαγγελματικά.

Πώς θα βρω δουλειά - 3 ευκαιρίες καριέρας - 2019
Η κατανόηση των εκπαιδευτικών πρακτικών πάνω σε διεθνή πρότυπα και κανονισμούς της βιομηχανίας, εξασφαλίζουν τα ATC μαθήματα και καλύπτουν πραγματικές προκλήσεις στο χώρο εργασίας.

Η ATC προσφέρει ευέλικτες λύσεις εκπαίδευσης σε μια τάξη, τη μάθηση εξ αποστάσεως ή σε εταιρεία μορφή που καλύπτουν όλους τους προϋπολογισμούς και τις ανάγκες. Είτε είστε μια νέος / νέα ή ειδικός σε ανώτερα διευθυντικά στελέχη, η μοναδική εικόνα της βιομηχανίας μας εγγυάται μαθήματα που είναι ελκυστικά και αποτελεσματικά για την επαγγελματική σας καριέρα στην Αεροπορική και Τουριστική Βιομηχανία.


2. Είσαι δάσκαλος/ εκπαιδευτικός/καθηγητής ή εκπαιδευτής άλλης ειδικότητας:

 Για προπονητές κάθε αθλήματος,καθηγητές ξένων γλωσσών, καθηγητές  φιλολόγους, μαθηματικούς κλπ, καθηγητές μουσικής ή μουσικών οργάνων, καθηγητές φωτογραφίας,ζωγραφικής,χορού ή μαγειρικής 

Όποια κι αν είναι η ειδικότητά σου βρες μαθητές στο  daskaloi.gr . Φτιάξε το προφίλ σου δωρεάν και βρες μαθητές εύκολα και απλά χωρίς να πληρώνεις για αγγελίες σε έντυπα ή άλλα μέσα.
3. Είσαι αθλήτρια/αθλητής; Ασχολείσαι εντατικά με κάποιο σπορ;

Το athlenda είναι το LinkedIn του αθλητισμού! Μία πλατφόρμα δικτύωσης που επιτρέπει στους αθλητές να προωθήσουν το προφίλ τους και άρα το ταλέντο τους σε ανιχνευτές ταλέντων, προπονητές, ομάδες και πανεπιστήμια, κυνηγώντας έτσι το αθλητικό τους όνειρο.

Κάνε εγγραφή εδώ


100+ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ από TOP Ομάδες Μπάσκετ

Εσύ γιατί ακόμα να πάρεις μέρος?

Οι 100+ κορυφαίες ομάδες μπάσκετ από κάθε κατηγορία, έχουν ανοίξει θέσεις για παίκτες σαν εσένα!
Φτιάχνοντας το προφίλ σου στο Athlenda μπορείς να δεις όλες τις ομάδες που αναζητούν νέους παίκτες, να διαλέξεις ποιες σου ταιριάζουν και να κάνεις αίτηση στα Online Tryouts που σε ενδιαφέρουν.
Με ένα δυνατό ΠΡΟΦΙΛ με όλα σου τα χαρακτηριστικά, ΣΚΗΝΕΣ από το γήπεδο και το BIO σου, μπορείς να δείξεις στις ομάδες που θέλεις το πάθος και το ταλέντο σου.
Φτιάξε σήμερα το προφίλ σου στο Athlenda και δήλωσε συμμετοχή στα Online Tryouts.

Όλος ο κόσμος του μπάσκετ είναι πλέον στο Athlenda. Ήρθε η σειρά σου!  


Καλή επιτυχία στην αναζήτηση εργασίας.


Πώς θα βρω δουλειά - 3 ευκαιρίες καριέρας - 2019


----------------------------
Η ομάδα του giveawaysgr
-----------------------------
Η σελίδα διαγωνισμών στο instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου